Walking diner
Walking dinner Petit (€ 26,50 per persoon)
– Lamsham met rabarber;
– Carpaccio van gemarineerde ossenhaas met pesto en pijnboompitten;
– Schilderij van gemarineerde witlof en komkommerkrullen met Hollandse garnalen;
– Velouté van tomaat met een garnituur van courgette en Parmezaanse kaas en crème fraîche;
– Crème soep van witte ui en hopscheuten;
– Witte asperges met versgerookte zalm;
– Tranches kalfshaas met Madeira en rozijnen;
– Kabeljauw op de huid gebakken geserveerd op gefrituurde prei;
– Gegrilleerde kuikenborst in oregano-roomsaus;
– Ravioli gevuld met ricotta en een bechamelle saus.
– Mini-parfait van witte en pure chocolade;
– Tartelette met aardbei en afgeglaceerd met pure chocolade.
Uitgaande van 7 items per persoon. (Zijn kleiner als bij gewone walking dinner)
Walking dinner Chef (€ 28,50 per persoon)
– Compositie van geconfijte eendenbout en borst, gelakt met hoisin saus;
– Salade van Stolwijkse kaas met atjar van grover groenten;
– Lichtgebonden witlofsoep met een coquille;
– Kabeljauw op de huid gebakken, geserveerd op een salade van kropsla;
– Gegrilleerde Label Rouge kippenborst met fijn gesneden diverse groenten;
– In de oven gegaarde tongscharfilet, gevuld met een tartaar van verse zalm, afgemaakt met een Hollandiase saus;
– Gevulde courgette met couscous, geserveerd met gegrilleerde oesterzwammen en een pesto schuim;
– Panna cotta met Italiaansschuim en gebakken aardbeien;
– Versfruit salade met huisgemaakt hangop;
– Bavarois van sinaasappel met een kletskop.
Uitgaande van 7 items per persoon. (Zijn kleiner als bij gewone walking dinner)