Buffet
Een rondvaart onder het genot van een overheerlijk buffet naar keus… Wie wilt dat nou niet!
Hieronder vind u een paar van onze buffetten, voor meer buffetten of andere lekkere hapjes kunt u een kijkje nemen in onze banquetingmap .
Koud Buffet Basic
– Grove huisgemaakte huzarensalade
– Griekse wittekoolsalade
– Farmersalade
– Boerenhamsalade
– Verse krielsalade met bieslook en uitgebakken bacon.
Geserveerd met stokbrood, minibroodjes en boter.
Warme aanvullingen alleen bij koud buffet basic:
– Losse saté geserveerd met witte rijst, atjar en kroepoek. € 7,25 per pesrsoon
– Roergebakken kalkoen, met amandelen en basilicumroomsaus, penne en salade. € 7,25 per persoon
– Zalmragout geserveerd met tricolore pasta en salade. € 7,25 per persoon
– Cannelloni gevuld met bospaddenstoelen en overgoten met blauwe kaassaus. € 7,25 per persoon
Koud en Warm buffet Basic
Koud:
– Charlotte salade met venkel, frisee sla, andijvie, sinaasappelpartjes, fetakaas, lamsham en amandelen
– Chicken salad met kipsalade met mais en champignons en mandarijnen
– Classic Caesar salad met romeinse sla, parmenzaanse kaas, croutons, ansjovis en een licht zure dressing
– Roastbeef platter met huisgebraden rosbief met diverse garnituren
– Major shrimp cocktail: garnalen cocktail aangemaakt met tomatencoulis en limoen
– Stokbrood, minibroodjes, bijpassende sauzen en boter.
Warm:
– Lendebiefstuk gegrilleerd met knoflook en overgoten met een kruidige demi glacé
– Met cajunkruiden geblakerde zalm op gesauteerde prei
– Verse ravioli gevuld met spinazie en gegratineerd met een gorgonzola crème
– Gestoomde groente en gepofte kleine aardappels.
Warm koud buffet “Ameland”
Fruit de mer buffet:
– Gemarineerde en gerookte Noorse zalm
– Cocktail van Noorse garnalen
– Huisgemaakte tonijnsalade met olijven
– Heerlijke salade van krab
– Gerookte makreel met heerlijke kruiden
– Salade van rode zalm.
Charcuterie buffet:
– Keur aan romige paté en paté au crouté
– Huis gebraden rosbief met een kruidenmosterdsaus
– Creatie van gerookte kalkoenfilet, kiprollade geserveerd met zomergroente.
Crudite´s en salade buffet:
– Heerlijke mix van diverse sla soorten
– Komkommer, tomaat en wortel
– Diverse dressings
– Pittige Mexicaanse bonen salade
– Rijk opgemaakte rundvlees salade met diverse soorten vleeswaar
– Kruidige Zeeuwse aardappelsalade met bieslook.
Warm buffet:
– Heerlijke beenham op het buffet getrancheerd en geserveerd met een Zaanse mosterdsaus
– Pikant gekruide gehaktballetjes in tomatensaus
– Pikant gekruide kipsaté in oosterse satésaus
– Roos van tongscharfilet Cajun style
– Heerlijke mix van seizoen groenten
– Rijst
– Kriel aardappel garnituur.
Bijgerechten:
– Breekbrood en stokbrood
– Gezouten roomboter en kruidenboter.
Warm buffet “Voorne”
Warme gerechten:
– Romige ragout van malse kipreepjes en grot champignons met verse tuinkruiden
– Gekruide goulash van rundvlees in een krachtige saus met tomaten, paprika´s en grof gesneden rode uien
– Brochette van Grieks gekruid varkensvlees, geserveerd met een pikante Tzatziki saus
– Gehaktballetjes van mager lamsvlees in een heerlijke stroganoff saus.
– Romige risotto met verse Parmezaanse kaas en witte wijn
– Gratin van aardappel met knoflook en verse bieslook
– Ratatouille van groenten
– In de oven gegaarde paprika´s gevuld met rijst en groenten.
Salade bar:
– Sla mix, rucola, paprika, komkommer, tomaat, radijs, augurk blokjes, croutons, notenmix, spek, feta, olijf
– Diverse dressings.