Buffet

Een rondvaart onder het genot van een overheerlijk buffet naar keus… Wie wilt dat nou niet!

Hieronder vind u een paar van onze buffetten, voor meer buffetten of andere lekkere hapjes kunt u een kijkje nemen in onze banquetingmap .

Koud Buffet Basic
–  Grove huisgemaakte huzarensalade
–  Griekse wittekoolsalade
–  Farmersalade
–  Boerenhamsalade
–  Verse krielsalade met bieslook en uitgebakken bacon.

Geserveerd met stokbrood, minibroodjes en boter.

Warme aanvullingen alleen bij koud buffet basic:
–  Losse saté geserveerd met witte rijst, atjar en kroepoek. € 7,25 per pesrsoon
–  Roergebakken kalkoen, met amandelen en basilicumroomsaus, penne en salade. € 7,25 per persoon
–  Zalmragout geserveerd met tricolore pasta en salade. € 7,25 per persoon

–  Cannelloni gevuld met bospaddenstoelen en overgoten met blauwe kaassaus. € 7,25 per persoon

Koud en Warm buffet Basic
Koud:
–  Charlotte salade met venkel, frisee sla, andijvie, sinaasappelpartjes, fetakaas, lamsham en amandelen
–  Chicken salad met kipsalade met mais en champignons en mandarijnen
–  Classic Caesar salad met romeinse sla, parmenzaanse kaas, croutons, ansjovis en een licht zure dressing
–  Roastbeef platter met huisgebraden rosbief met diverse garnituren
–  Major shrimp cocktail: garnalen cocktail aangemaakt met tomatencoulis en limoen
–  Stokbrood, minibroodjes, bijpassende sauzen en boter.

Warm:
–  Lendebiefstuk gegrilleerd met knoflook en overgoten met een kruidige demi glacé
–  Met cajunkruiden geblakerde zalm op gesauteerde prei
–  Verse ravioli gevuld met spinazie en gegratineerd met een gorgonzola crème
–  Gestoomde groente en gepofte kleine aardappels. 

Warm koud buffet “Ameland”
Fruit de mer buffet:
–  Gemarineerde en gerookte Noorse zalm
–  Cocktail van Noorse garnalen
–  Huisgemaakte tonijnsalade met olijven
–  Heerlijke salade van krab
–  Gerookte makreel met heerlijke kruiden
–  Salade van rode zalm.

Charcuterie buffet:
–  Keur aan romige paté en paté au crouté
–  Huis gebraden rosbief met een kruidenmosterdsaus
–  Creatie van gerookte kalkoenfilet, kiprollade geserveerd met zomergroente.

Crudite´s en salade buffet:
–  Heerlijke mix van diverse sla soorten
–  Komkommer, tomaat en wortel
–  Diverse dressings
–  Pittige Mexicaanse bonen salade
–  Rijk opgemaakte rundvlees salade met diverse soorten vleeswaar
–  Kruidige Zeeuwse aardappelsalade met bieslook.

Warm buffet:
–  Heerlijke beenham op het buffet getrancheerd en geserveerd met een Zaanse mosterdsaus
–  Pikant gekruide gehaktballetjes in tomatensaus
–  Pikant gekruide kipsaté in oosterse satésaus
–  Roos van tongscharfilet Cajun style
–  Heerlijke mix van seizoen groenten
–  Rijst
–  Kriel aardappel garnituur.

Bijgerechten:
–  Breekbrood en stokbrood
–  Gezouten roomboter en kruidenboter.

Warm buffet “Voorne”
Warme gerechten:
–  Romige ragout van malse kipreepjes en grot champignons met verse tuinkruiden
–  Gekruide goulash van rundvlees in een krachtige saus met tomaten, paprika´s en grof gesneden rode uien
–  Brochette van Grieks gekruid varkensvlees, geserveerd met een pikante Tzatziki saus
–  Gehaktballetjes van mager lamsvlees in een heerlijke stroganoff saus.

–  Romige risotto met verse Parmezaanse kaas en witte wijn
–  Gratin van aardappel met knoflook en verse bieslook
–  Ratatouille van groenten
–  In de oven gegaarde paprika´s gevuld met rijst en groenten.

Salade bar:
–  Sla mix, rucola, paprika, komkommer, tomaat, radijs, augurk blokjes, croutons, notenmix, spek, feta, olijf
–  Diverse dressings.