Borrelgarnituren
Borrelgarnituur koud (min 60 st.) € 0,95 per hapje
– Zalmrol met zalmeitjes;
– Gevuld eitje met kerrie farce;
– Canapé met gerookte aalfilet en bieslookcrème;
– Komkommerschuitje gevuld met een tapenade van tuttifrutti;
– Pittebakje met rookvlees en mangochutney;
– Canapé met tartaar van Noorse garnalen met appel en mint.
Borrelgarnituur koud luxe (min 60 st.) € 1,25 per hapje
– Canapé met tonijn in een sesamjasje;
– Cupje met gedroogde parmaham en salade caprèse;
– Pittebakje met een tartaar van witlof en zalm;
– Notenbrood met een honing-roquefortmousse;
– Eendelevermouse met appel;
– Kleine clubsandwich van gerookte sprot met avocado.
Borrelgarnituur koud royaal (min 60 st.) € 1,30 per hapje
– Bonbon van krab en zalmcarpaccio;
– Mini-club sandwich van kip en spek;
– Pikante Jumbogarnalen;
– Crouton belegd met Ardennerham afgemaakt met een stukje meloen;
– Crostini met tomaten/olijf tapenade;
– Canapé belegd met een plakje versgesneden brie van de mat.
Borrelgarnituur warm (min 60 st.) € 1,40 per hapje
– Mini saté spiesjes met teriyaki marinade;
– Gefrituurde scampi met een pikante saus;
– Mini quiche in diverse smaken;
– Kantonese dim sum met een pikante saus;
– Pasteitje met een kaas-kruiden ragout.
Borrelgarnituur warm extra (min 60 st.) € 1,75 per hapje
– Spiesje van tonijn en victoriabaars;
– Kalfsgehaktballetjes met truffel en sesamkorstje;
– Lamspiesje omwikkeld met parmaham en geserveerd met een rode pestodip;
– Prei-quiche met rauwe ham en Sud’n Sol tomaat;
– Buffel mozzarella gepaneerd met hazelnootkruim;
– Pincho van kip gemarineerd op Mexicaanse wijze.
Borrelgarnituur “bengel” (min 60 st.) € 1,50 per hapje
Borrelgarnituur “bengel” bestaat uit mini hapjes, wrap of brood laagjes met een heerlijk beleg van;
– Pesto-mousse en parmaham;
– Dille-roomkaas met gerookte zalm;
– Room brie met walnoten en rucola;
– Filet american met martino saus;
– Mozzarella met tomaten tapenade en verse basilicum;
– Mousse van krab met komkommer.
Borrelgarnituur Zilte nat (min 60 st.) € 1,40 per hapje
– Canapé met gravad lachs en een mosterd vanille crème;
– Torentje van tramezzini met makreel en roomboter;
– Pomodori tomaat gevuld met een salade van Hollandse garnalen;
– Pittebakje met een tartaar van zalm en appel;
– Carpaccio van tonijn met een kappertjes mayonaise;
– Canapé met haring, tuinkers en ui.
Borrelgarnituur extra luxe (min 60 st.) € 1,40
– Tonijnlolly met wasabicrème;
– Glaasje met gamba, ijsbergsla en sweet pepper.
Borrelgarnituur van de chef (min 60 st.) € 1,25 per hapje
Laat u maar eens verrassen, wij weten ook niet wat onze chef voor u in gedachten heeft.
Smaken zal het zeker! Een garnituur van luxe vis, vlees en kaasproducten.